Jennys renskavsgryta

Det här kanske inte är något riktigt recept men jag vet bara inte hur mycket det ska vara av varje, lite lagom sådär =)

JENNYS RENSKAVSGRYTA

1 pkt renskav (eller älg)
1 liten purjolök
1 brk creme fraiche
rökt skinka ca 150-175 g
grädde
ärtor ca 1 dl
svartpeppar
örtsalt
grönsaksbuljong
mjöl
soja

Fräs renskav och hackad purjolök, häll på lite grönsaksbuljong (bara ca 1-1½ dl vätska) och låt puttra en liten stund. Hacka skinkan och lägg i den, ärtorna, krydda med örtsalt och svartpeppar och strö över mjölet. Tillsätt creme fraiche och lite grädde tills det blir simmigt och gott, droppa i lite soya och låt puttra tills det känns bra.
Servera med jasminris och tomatklyftor (ett måste!).


123217-14

Kommentarer
Postat av: Timo


Yummy.
Just DEN portionen skulle sitta finfint i min tomma mage just nu.
Vackert foto!
;-)

2007-05-09 @ 21:17:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback